Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


9 rész

2009.05.10

El akartam mindent felejteni.. Tomot meg a vizsgákat meg mindent ami mostanában nyomasztotta a lelkemet. Ebből következett az, hogy óriási duhajkodásba kezdtünk a csajokkal, a koktélok elfogyasztása nem volt elég.. többet akartunk jöttek a pezsgők, rövidek, kevertek, borok minden ami jó!

-a csajok hol vannak?- kérdezte gugu miután már egy órája nyomunkat se látták
-én is Kenzát keresem, de sehol nem találom.. csak nem mentek haza- Tom
-Itt vannak a kabátjaik, nem mehettek haza
http://www.youtube.com/watch?v=F9bFZCJurV0
Ez a szám váltás óriási hangot váltott ki pár lányból a fiúktól nem messze.. majd sorjában azt vették észre, hogy először Studty tápászkodik fel a púltra majd szinte az összes pasi arra ment.
-apád- szólalt meg Georg- az előbb még nem volt ilyen beválalós
-Hát haver ez a hajó elúszott- Tom
-Édes tom haverom neked is gebasz van, nézd csak- majd újra a púlt felé fordította Tom arcát.. Akkor már én is fent voltam a púlton és épp húztam fel Csofit, majd még pár lány beállt közénk. Eszméletlen forróság volt.. tudtam, hogy mit csinálok, de nem érdekelt. Csak éreztem a zenét.. A lányokkal enyhe hajlásaink vagy épp táncosokat megszégyenítő riszálásaink volt. Úgy látszott elég gyorsan összegyűlt egyfajta rajongó tábor, mert szinte már ordítoztak, hogy öltözzünk.. A mellettem álló szőke lánynak nem kellett kétszer mondani.. Hipp-hopp volt felső nincs felső.
-Édes jó istenem, ez jobb mint valami pornófilm- Save
-csúszhatna még feljebbaz a miniruha- gugu
-te most csofi miniruhájára gondoltál?- Tom
-Nyugi nem kenzáéra- emelte fel a kezét- azt nézd- tágultak ki a pupillái
Csofi kedvet kapott egy kis pezsgőfürdőhöz majd ezt Studty is jó mókának találta és mint valami Forma 1-es világbajnokok úgy locsolták egymást meg az előttünk felgyülemlett "rajongókat" közben jót nevettek magukon, hogy milyen ügyesen kitalálták. Én már annyira nem nevettem, amikor a csúszós bárpúlon szépen eltanyáltam vagyis popsira ültem.. Fájlaltam is rendesen. Az emberek, a boxban ülő fiúk egy emberként szisszentek fel. Az elején én is simogattam, majd elég viccesnek találtam, hogy mindenki azt lesi mikor tolom fel újra magam a bárpult tetejére, nem kellett sokat várni, pár pillanat volt és már újra a csajok társoságát élveztem. Lassan vége lett a zenének és valami lassú fo.s következett ami nem nyerte el a tetszésünket, de a többi emberét sem. Elég nagyot kaszáltunk ezzel a kis magánszámunkkal, mert mindenki meghívott minket valamire. Nincs is jobb mint a piát dögivel magunkba önteni.
-Nah jó, ez azért már túlzás, haza menni nem bírnak majd- állt fel Georg-mindenki fogjon meg valakit aztán húzzúnk, mert itt gáz lesz
-Bocsi, bocsi, a barátnőinkért jöttünk- emelte fel a kezét Gusztáv, majd elkapta csofi kezét..
-Neem akarok, olyan kedvesek mindenre meghívnak.. hély te ott- mutatott egy srácra- te még nem hívtál meg semmire
-nah jó, gyerünk- majd az ölébe kapta
-Tooommm, tooomm- nyivákoltam- olyan jó hogy itt vagy, úgy hiányoztál - csókolgattam össze vissza szegényt
- gyere! Hazaviszlek, jobb lesz otthon. Fogta meg a derekam és tolt maga előtt
Georg eléggé félve indult el studty felé, mivel a lány maradandó élményt keltett benne és félt, hogy a legnagyobb kincseinek valami nagyobb baja lesz. Szandra háttal állt neki, megérintette a vállát, majd amikor megfordult.. Georg védekező pozícióba ment át és rögtön a nagyfőnököt fogta..
- Ohh, csak te vagy az.. Tőled már kaptam piát, nem kell mégegy.
-nem azért jöttem, csak ha gondolod hazaviszünk..
-Veled, soha te puhapöts
-Kenzáék is jönnek
-veled sehova nem megyek, fogd fel rocksztár
-nah jól van, eddig szépen szóltam- majd megfogta felpakolta mint valami krumplis zsákot a vállára.
-engedj el te elmebeteg- verte Georg hátát
-nah haladunk édes, már nem pühapötsnek nevezel
-csak azért mert már csak percig élvezheted a társoságát
-rettentően félek
-csak rakj le kiheréllek- Studty
Kiértek a kocsihoz, ahova már csofit bepaterolta gugu.. és engem akart valahogy beimádkozni Tom. Csak az volt a bibi, hogy nem akartam elengedni őt
- Figyuzz, gyorsan hazavágtatunk, aztán annyit ölelgethetsz amennyit csak akarsz- mondta Tom
-megígéred?- néztem rá egy 3 éves kislány nagy boci szemeivel
-igen, de akkor gyorsan ülj be, mer...
-Georg Listing többször nem szólok vagy elengedsz, vagy már csak keresztapa lehetsz.. Rakj már le, te izomfejű gnómhulladék
-Izomfejű gnómhulladék- keztem el kacarászni a kocsinak dűlva- mire Csofi ki akart nézni, hogy mi a szitu de szépen kiesett a kocsiból
-Ki a hulladék? -kezdett el nevetni
-Georg- kacarásztam tovább- gnómhulladék
-Hát ez hosszú lesz- mondta tom
Kemény nehézségek árán de mind a hárman bent ültünk a kocsiban. Georg és Save meg jöttek utánunk. Egy ideig csend volt, majd hírtelen kitört belőlem a röhögés.. most még a lányok se értették, hogy mi öntötte el az agyamat.
-Mi az? Nagy piros és qrva nehéz lenyelni?- eszméletlen hülye fejekkel találtam szembe magam
-Traktor- keztem el nevetni de, hogy min szerintem már én se tudtam, sőtt a csajok se.
-Szerintem jobb lesz, ha egy helyre visszük őket.
-Hozzám mehetünk!-ajánlotta fel Gusztáv
-Lányok kiszállás- kapkodtak ki minket a fiúk.
-be fogok pisilni, kezdett el ugrándozni Studty..
nekem is kell- szólaltunk meg egyszerre Csofival.. Majd mint akiket tankból lőttek ki úgy rohangáltunk..
-Gugu hanyadikon laksz?- Csofi
-Harmadikon
-Addig nem bírjuk ki- estünk kétségbe
-Itt van akkor pzs van bokor, el lehet intézni- mutatta Save
Szép sorjában mint a kiscsirkék szaladgáltunk a bokorhoz.. Amikor felértünk, megmosakodtunk, kaptunk felsőt.. majd a fiúk ágyba akartak dugni minket
-nah mostmár aludjatok- mondták nekünk mivel egy francia ágyban voltunk mind a hárman. Nem lehet azt mondnai, hogy nem próbáltunk rendesek lenni és aludni, de úgy nem könnyű, hogy volt egy Studty az ágyban akire rájött a zene hallgatás és a kint lévő fiúk nagy örömére pont az I love rock N' roll ment, amit szépen maxra felvettünk majd elkedtünk egy szál felsőben és bugyiban ugrálni az ágyon.
-Mi az isten folyik itt?- Tom
-Nah jó ketten jobbról ketten balról- save
Marha viccesnek találtuk, hogy futnak utánunk a fiúk de minden jónak vége egyszer, bekerítettek majd ágyba tessékeltek.. a tv-t kihúzták, a hifit kivitték, sőtt még a távírányítót is elrakták.
-Lányok mostmár aludjatok- Georg
Én voltam középen és elkezdett viszketni a talpam, mire felhúztam a lábam csak így a fenekemmel szépen lelöktem csofit aki szépet tanyált kiterülve a földön. Mire studty-val hatalmas röhögésben törtünk ki.. aztán támadt egy szupi ötletem és szandra is a földön végezte
-Hmm így már sokkal jobb- terültem szét.. Egy ideig még elszórakoztam ezzel, majd kezdtünk elfáradni és végre mindenki de főleg a fiúk nagy örömére csend telepedett Gugu drága házikójára.
Másnap reggel arra keltem, hogy valaki nem gyengén pofánbas.zott.. próbáltam az illető kacsóját levenni a pofázmányomról majd további gondjaim akadtak hmm Csofival ahogy látom . Először az egyik lába az enyémen volt, de nem igazán vehettem le magamról, mert ezzel kapszkodott a drága mivel a fél teste lelógott az ágyról.. Aztán a keze valami eszméletlenül jól érezte magát az arcomon mert folyamatosan visszavándorolt. Az volt a vicc az egészben, hogy amikor le akartam venni, elkezdett álmában fenyegetni, hogy ne piszkáljam mert először megtép aztán focizni fog a fejemmel. Miután feladtam mert féltettem a fejemet meglestem fél szemmel, hogy a másik oldalon mi a szitu. És igen, még szupibb látvány fogadott. Láttam két gyönyörű lábat.. a nagyonokos Studty az éjszaka hevében fordítva feküdt fel az ágyra. Gondoltam megcsikizem a talpát.. Nem volt jó ötlet. NAGYON NEM. Oldalról szépen fejberúgott de úgy, hogy már a csiripelő madarakat is láttam.
-Tanulság- beszéltem magamhoz- részegen inkább aludjak a földön mint 2 feketeöves karate mester között...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.